Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-03@04:04:43 GMT

۱۵ اقدام راهبردی سپرده گذاری مرکزی در سال ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۱۱۳۹۸

۱۵ اقدام راهبردی سپرده گذاری مرکزی در سال ۱۴۰۰

ایران اکونومیست- مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام کرد : در سال ۱۴۰۰ سمات به دنبال تحقق پیاده سازی سامانه جدید پس از معاملات و ۱۵ اقدام راهبردی دیگر است.

 به نقل از سمات، حسین فهیمی در جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه سال ۱۴۰۰ ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت : بازار سرمایه کشورمان در سال ۱۳۹۹ فراز و نشیب های تاریخی ای را تجربه کرد که از جمله می‌توان به حضور میلیونی مردم در بازار، انتشار واحدهای سرمایه‌گذاری، صندوق دارا یکم و صندوق پالایشی، ثبت رکوردهای تاریخی شاخص و حجم معاملات و از همه مهمتر آزادسازی سهام عدالت اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقابله با چالش های بزرگ

وی در ادامه گفت : هرچند شرکت سپرده‌گذاری مرکزی از سال‌های قبل روند توسعه و ظرفیت سازی را آغاز کرده بود اما وقایع و حوادث سال ۹۹ به گونه‌ای بود که تناسبی با ظرفیت های نهادها و ارکان بازار سرمایه نداشت، از این رو تمامی ارکان و نهادها با چالش بسیار بزرگی مواجه شدند.

مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه تصریح کرد : برنامه ریزی و تدابیر اتخاذ شده در این شرکت به گونه‌ای بود که نه تنها بر چالش‌های بزرگ ناخواسته غلبه کند بلکه به موتور محرکه بازار نیز تبدیل شود.

فعالیت های ویژه و شاخص سال ۱۳۹۹

فهیمی در خصوص مهم ترین تحولات، برنامه ها و پروژه هایی که در سال گذشته در شرکت سپرده‌گذاری مرکزی عملیاتی شده است نیز گفت : افزایش ظرفیت صدور کد به روزانه یک میلیون کد، شناسایی مشتری و احراز هویت آنها به روش الکترونیکی و غیر حضوری، تسویه معاملات روزانه با رکوردهای تاریخی بدون هیچ گونه مشکل و انحراف همراه با اعمال تغییرات کارمزدها، توزیع یکپارچه و متمرکز سود شرکت‌های بورسی و فرابورسی و عملیاتی کردن ۵ مرحله از مراحل مختلف آزادسازی سهام عدالت، برگزاری مجامع عمومی شرکت های بورسی و فرابورسی و شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی به صورت الکترونیکی، از جمله فعالیت های ویژه و شاخص این شرکت در سال مالی گذشته بود.

استفاده از ظرفیت و دانش بومی

وی در ادامه این جلسه مجمع گفت : تکیه بر توان، ظرفیت و دانش همکاران و ایجاد اعتماد به نفس در آنها تنها ابزاری بود که می‌توانستیم با اتکا بر آن برمشکلات غلبه کنیم، چالش ها را پشت سر بگذاریم و همراه با فراز و نشیب‌های بازار طرح‌های بزرگ را هم به سرانجام برسانیم.

در همین راستا بود که علیرغم سخت ترین شرایط کاری ناشی از همه گیری کرونا تمام کارکنان شرکت در انجام وظایف و مسئولیت های جاری شرکت که چند برابر شده بود، طرح های توسعه ای را نیز دنبال کردند و دو مورد از پروژه های مهم شرکت شامل «درگاه یکپارچه مجامع الکترونیکی و سامانه جامع توزیع سود ناشران در تاریخ ۹ آذر ماه ۹۹ توسط رئیس جمهور محترم رونمایی و به بهره‌برداری رسید.

مهمترین برنامه‌ها و اقدامات راهبردی سال ۱۴۰۰

مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه در خصوص مهمترین برنامه‌ها و اقدامات راهبردی سال ۱۴۰۰ نیز اعلام کرد : تجهیز و آماده سازی مرکز داده، پشتیبانی و توسعه سامانه تسویه بورس‌های کالایی بخش انرژی – Enexis، پشتیبانی و توسعه سامانه دانش، پشتیبانی و توسعه سامانه سپاس، پشتیبانی و توسعه سامانه سجام، پشتیبانی و توسعه سامانه صندوق تضمین – SGF، پشتیبانی و توسعه سامانه درگاه الکترونیکی کارگزاران «کارا» - نسخه ۲، پشتیبانی و توسعه سامانه مکانیزه توزیع سود، پشتیبانی و توسعه سامانه های داخلی معاونت فناوری و توسعه نوآوری ، توثیق سهام عدالت، توسعه درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه «DDN» - فاز ۲، توسعه پروژه انبار داده و درگاه تبادل اطلاعات سمات «IX» - فاز ۲، بررسی و امکان سنجی خرید یا پیاده سازی سامانه جدید پس از معاملات، طراحی و پیاده سازی ساختار جدید DNS، طراحی و پیاده سازی طرح تداوم کسب و کار «BCP» و طراحی و پیاده سازی معماری جدید لبه ‏WAN منطبق بر استانداردها با توجه به نیازهای شرکت از جمله برنامه ها و اهداف استراتژیک شرکت است.

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پشتیبانی و توسعه سامانه شرکت سپرده گذاری مرکزی برنامه ها پیاده سازی سال ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۱۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌سازی یک میلیون قطعه زمین مسکن ملی در کشور

معاون پشتیبانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، گفت: در حال حاضر یک میلیون قطعه زمین در حال آماده‌سازی است که کار بیش از ۶۵۰ هزار قطعه انجام شده و مابقی آن ظرف چند ماه آینده اتفاق می‌افتد. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، علیرضا فلاحی در مراسم تودیع و معارفه معاون پشتیبانی بنیاد مسکن خراسان رضوی با اشاره به اهداف بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، اظهار داشت: در دوره جدید ریاست بنیاد مسکن، تسهیلات و سهمیه وام‌های سالانه طرح ویژه‌ای که از سال 1384 به تعداد 200 هزار واحد بود، برای اولین بار به 350 هزار واحد افزایش یافت.

وی خاطرنشان کرد: ما با ارتباطات خوبی که با مجموعه وزارت راه و شهرسازی داریم توانستیم برای اولین بار بحث الحاق زمین‌های محدوده شهرها به روستاها را شکل دهیم، از همین رو با توجه به تعهداتی که دولت سیزدهم دارد و قانون 4 میلیون واحد مسکونی که قرار است در 4 سال اتفاق بیفتد، در حال حاضر یک میلیون قطعه زمین در حال آماده‌سازی است که کار بیش از 650 هزار قطعه انجام شده و مابقی آن ظرف چند ماه آینده اتفاق می‌افتد.

فلاحی با بیان اینکه بنیاد مسکن همچون گذشته همواره در کنار مردم است تا مشکل مسکن آنان را حل کند، افزود: ماموریت دیگر ما بحث مسکن محرومین است، از همین رو با توجه به اینکه سازمان ملی زمین بخشنامه ای در سنوات گذشته ابلاغ کرده و محدودیت برای بنیاد ایجاد شده بود، آن دستورالعمل منحل و مقرر شد زمین 50 هزار واحد مسکن برای محرومین را تامین کنیم و امسال این سهمیه نزدیک به 17 هزار واحد است که در دستور کار قرار گرفته است.

افزایش میانگین ساخت سالانه مسکن شهری از 3 هزار به 30 هزار واحد

معاون پشتیبانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت:مسئله مهم دیگر بنیاد مسکن را بحث مسکن شهری ذکر کرد و ادامه داد: با توجه به اینکه ما درآمد هزینه هستیم، در کنار سیاست‌های کاری خود باید مسکن شهری را فعال کنیم، در واقع میانگین سالانه مسکن شهری تعداد 3 هزار واحد بود که امسال با تفاهم نامه‌های انجام شده قرار است این میزان به 30 هزار واحد برسد، از همین رو اقداماتی در حوزه مسکن شهری در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: ما بیش از 70 درصد از واحدهای مسکونی روستاها را با کمک همکارانمان در کشور و اداره ثبت سند دار کردیم و در یک برنامه مشخص شده که توسط حوزه معاونت عمران روستایی اتفاق می‌افتد، مشکل سند واحدهای باقیمانده نیز بر طرف خواهد شد.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • آماده‌سازی یک میلیون قطعه زمین مسکن ملی در کشور
  • عکس | اطلاعیه جدید سامانه تجارت
  • آغاز خرید مرغ تولید خوزستان توسط شرکت پشتیبانی امور دام
  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • اعلام آمادگی آفریقای مرکزی برای توسعه همکاری‌های معدنی با ایران
  • واگذاری بیش از ۹ هزار فقره انشعاب آب در استان مرکزی
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • نماد سپرده‌گذاری مرکزی در بازار توافقی فرابورس معامله می‌شود